Storitve

Kaj ponujamo

Skladiščenje
Shranjevanje izdelkov za kasnejšo prodajo ali distribucijo.
Preberi več
Prevoz po kopnem
Storitve prevoza blaga s tovornjaki ali vlaki.
Preberi več
Ladijski prevoz
Storitve letalskega prevoza tovora (v zabojnikih) v ladjah.
Preberi več
Letalski prevoz
Storitve letalskega prevoza tovora v namenskih tovornih letalih.
Preberi več
Storitve prevoza tovora
Nacionalni in mednarodni prevoz velikih in težkih kosov opreme z visoko vrednostjo in opreme, ki potrebuje posebno obravnavo.
Preberi več
Logistične storitve
Načrtovanje za namene dolgoročnega poslovanja in zagotavljanja raznovrstnih pristopov.
Preberi več
Vodenje carinske dokumentacije
Dokumentacija za prenos blaga prek državnih carinskih organov.
Preberi več
Rešitev nujnega ukrepanja
Ekskluzivne rešitve za preprečevanje zamud.
Preberi več

Skladiščenje

NAVZKRIŽNO PRETOVARJANJE – prerazporejanje blaga iz zabojnika na tovornjak in obratno.

RAZPOREJANJE– razdelitev pošiljk in dostava različnim končnim prejemnikom.

PONOVNO OZNAČEVANJE – odstranjevanje in zamenjava starih etiket z novimi v skladu z zahtevami stranke.

PAKIRANJE – ponovno pakiranje in združevanje blaga iz komercialne embalaže v embalažo, pripravljeno za prevoz, in obratno.

PREGLED KAKOVOSTI – pregled kakovosti blaga, opravljen v sodelovanju z usposobljenimi strokovnjaki.

SPREMLJANJE BLAGA – vpeljava pregleda in izdelave poročil o blagu med navzkrižnih pretovarjanjem.

Prevoz po kopnem

POLNA TOVORNA OBREMENITEV (FULL TRUCK LOAD – FTL) – organizacija prevoza s polno naloženim tovornjakom za dostavo v države v Evropi in zunaj nje.

MANJŠA TOVORNA OBREMENITEV (LESS THAN TRUCKLOAD – LTL) – organizacija prevoza z manj naloženimi tovornjaki za dostavo manjših pošiljk v evropske države.

IZREDNI PREVOZ – Družba 2HM Logistics vam z veseljem priskoči na pomoč tudi pri kopenskem prevozu večje opreme. Zagotavljamo celovito storitev, vse od prevzema in pridobitve dovoljenj do spremstva ter dostave.

ŽELEZNIŠKI PREVOZ – Ponujamo tudi železniški prevoz po vsej Evropi z namenom optimizacije stroškov dostave.

Ladijski prevoz

POLNA OBREMENITEV  ZABOJNIKA (FULL CONTAINER LOAD – FLC) – Redne pošiljke polno naloženega zabojnika v 6- in 12-metrskih suhih zabojnikih ter rahlo višjih 12-metrskih zabojnikih. Vedno poiščemo rešitev, ki ustreza stranki.

MANJŠA OBREMENITEV ZABOJNIKA (LESS THAN CONTAINER – LCL) – Ta možnost je primerna za tiste, ki potrebujejo dostavo manjših pošiljk. Poskrbimo za ustrezno izkoriščenost zabojnikov ter vas opozorimo v primeru, da je rešitev prevoza FCL stroškovno in časovno učinkovitejša.

IZREDNI PREVOZ IN PREVOZ VEČJE OPREME – Če vaš tovor ne ustreza meram običajnih zabojnikov, skupaj z vami poiščemo ustrezno rešitev. Ekipa 2HM vam pomaga izbrati pravo rešitev za prevoz tovora, pa naj gre za ploščati zabojnik brez daljših stranic, zabojnik brez vrhnje plošče, priklopnik brez stranic ali drugo primerno prevozno sredstvo.

POKVARLJIVO IN TEMPERATURNO OBČUTLJIVO BLAGO – Ponujamo celovite logistične rešitve z uravnavanjem temperature, vključno s hladnim skladiščenjem, fitosanitarnimi pregledi, veterinarskimi pregledi, nadzorom kakovosti, štetjem, ponovnim označevanjem in drugimi dejavnostmi, povezanimi s skladiščenjem.

RO-RO LADJE IN DRUGA VOZILA – Če potrebujete prevoz tovornjakov, avtomobilov ter kmetijskih in industrijskih strojev ali znanstvenih aparatov, vam lahko ponudimo najbolj optimalne rešitve tako z vidika hitrosti kot z vidika zanesljivosti in stroškovne učinkovitosti.

NEVARNO BLAGO – Zagotavljamo tudi cestni in ladijski prevoz nevarnega tovora. Prav tako ponujamo storitve upravljanja nevarnega blaga v licenciranih skladiščih.

NUJNE POŠILKE – Z našimi storitvami NUJNEGA UKREPANJA vam zagotovimo izvedbo naročila z delom zunaj delovnega časa. Vse potrebno pripravimo vnaprej, tako da lahko naročilo dostavite pravočasno.

Dimenzije zabojnikov pdf datoteka

Containerdimensions

Letalski prevoz

REDNI LETALSKI PREVOZ – Prek glavnih evropskih letališč ponujamo storitve letalskega prevoza povsod po svetu.

PREVOZ NEVARNEGA BLAGA – Urejanje letalskega prevoza nevarnega blaga je lahko zelo izčrpavajoče. Pri 2HM Logistics vam lahko stvari precej olajšamo.

PREVOZ TEMPERATURNO OBČUTLJIVEGA BLAGA – Ekipa 2HM vam lahko pomaga tudi pri prevozu farmacevtskih izdelkov ali pokvarljivega blaga.

NUJNE POŠILJKE – Enako kot pri ladijskem prevozu ponujamo prevoz nujnih pošiljk tudi takrat, ko gre za letalski prevoz. Poskrbimo lahko za nočno dostavo neposredno na letališče.

Storitve prevoza tovora

POSEBNA OPREMA ZABOJNIKOV – Ponujamo tudi storitve svetovanja glede prave izbire opreme za vašo pošiljko.

PREVOZ RAZSUTEGA TOVORA in TOVORA, KI ODSTOPA OD OBIČAJNIH DIMENZIJ – 2HM vam pomaga pri prevozih velikega in težkega tovora, ki je prevelik za običajni prevoz.

INDUSTRIJSKI PREMIKI – Storitev, ki je namenjena prevažanju elektrarn. Ekipa za logistiko 2HM vam pomaga pri svetovanju, načrtovanju, ocenjevanju stroškov in konkretni izvedbi prevoza.

Logistične storitve

LOGISTIKA PREVOZA BLAGA VISOKE VREDNOSTI – Zavedamo se, da je treba pri prevozu blaga visoke vrednosti ubrati drugačen pristop. Stopite v stik z nami in zagotovili vam bomo celovito rešitev.

NAČRTOVANJE DOLGOROČNE DOBAVNE VERIGE – Če se pripravljate na vzpostavljanje dolgoročnih partnerstev, vam z veseljem pomagamo pri dolgoročnem načrtovanju, projekciji stroškov in pripravi različnih scenarijev.

Vodenje carinske dokumentacije

Na področju carinjenja ponujamo različne storitve, ki vključujejo naslednje:

  • Postopek običajnega uvoza.
  • Fiksalno zastopanje v postopku uvoza.
  • Dokumentacija za potrebe tranzitnega carinjenja.
  • Dokumentacija za potrebe izvoznega carinjenja.
  • Izdaja certifikatov EUR.1, ATR, T2L, …

Rešitve nujnega ukrepanja

2HM logistics ponuja ekskluzivno storitev za rešitve nujnega ukrepanja. Pomagamo vam zmanjšati zamude dostave. Za več informacij nas kontaktirajte.